Unde și cum trebuie să cumparați rolete în Moldova

În zilele noastre, oamenii tot mai des încep să înlocuiască grilele și plasele pe ferestre și uși, oferind toate preferințele pentru rolete elegante și nu grele. Acestea sunt destul de simple în îngrijire, funcționare și utilizare, moderne și super tehnologice, conferă ferestrelor un aspect plăcut și translucid. Poate că te va surprinde, dar roletele vă vor costa de câteva ori mai ieftine decât grilele simple.

Merită instalarea rolelor și care sunt avantajele lor?

1.Aceasta este o protecție fiabilă pentru locuința dvs., în special împotriva hoților și vandalilor.Pentru a pătrunde în casă din afară, fără acces, este imposibil spoate de spus. Dar merită de luat în considerare faptul că nivelul de protecție al roletelor poate fi diferit. Pentru ca sa fii sigur, alegeți opțiunea maximă.

2.Izolație excelentă a sunetului, deoarece roletele din interior nu sunt goale, dar au între profile speciale de umplere.

3.Izolarea termică este, de asemenea, inclusă în lista de avantaje a rolelor, deoarece acestea nu permit ca în casă sa intre temperaturi scăzute, precipitații și lumina soarelui.

4.Veți economisi considerabil, deoarece roletele mențin în casă temperatura optimă și nu mai trebuie să plătiți prea mult pentru încălzire. În plus, cum noi am mai spus deja că acestea sunt un mod modern de protecție, dar costul lor este mult mai mic decât grilelor tradiționale și foarte atractive pe care vom aduce voua nu prea mult beneficiu.

În ce loc pot fi achiziționate rolele ieftine și de înaltă calitate?

Bineînțeles că la noi! La urma urmei, compania noastră oferă cumpărătorilor posibilitatea de a cumpăra roletele la cele mai optime prețuri, în timp ce calitatea lor va fi întotdeauna foarte buna. Noi realizăm o serie de tipuri de sisteme de protecție: cu rolete automate, control automat și combinat. Modelele automate sunt mai scumpe, dar în ciuda tuturor celor de mai sus, cele mai elementare în exploatare – pentru a controla rolele, nu trebuie să faci niciun efort doar sa apesi butonul și în câteva secunde panza se va ridica.
Roletele mecanice vor fi interesante pentru cei care încearcă să cumpere rolele mai ieftine: ele sunt o opțiune mai economică. Roletele combinate conectează în sine avantajele de două tipuri de management. Prin urmare, prețul lor este mediu în spectrul de prețuri.

Instalarea roletelor se face în mai multe etape:

1. Instalarea unei casete de protecție în partea superioară a deschiderii;
2. Montarea părților laterale ale roletelor;
3. Montarea arborelui;
4. Montarea panoului roletei.
Toate acțiunile de mai sus vor dura câteva ore, dar în schimb veți primi calitate și rezultate fiabile.
Prețurile variază în funcție de criteriile de mai sus. Pentru a afla prețul mai exact, puteți comanda de la noi măsurare gratuita.

 

ALTE PRODUSE COMPLIMENTARE PENTRU FERESTRE

Jaluzele

Rolete

Glafuri

Plase insecte

Scurgere

Pervazuri

Recent Posts
Contact Us

Start typing and press Enter to search