Geamuri Termopan-Tipuri si Caracteristica

Geamuri Termopan existente pe piata in momentul de fata sunt foarte variate, diferentiindu-se pe baza criteriului estetic si pe cel al calitatii. Principalele tipuri de geam utilizate in domeniul tamplariei termoizolante sunt:

Geamuri Termopan Ornamentale– ofera personalitate locuintei prin multitudinea de variante. Cele mai utilizate sunt geamul crizet si geamul mat;
Geamuri Termopan Clare– asigura o transmisie luminoasa foarte ridicata;
Geamuri Termopan Fumurii – are rol de diminuare a luminozitatii si protectie impotriva razelor UV;

Geamuri Termopan Antiefractie– prezinta un plus de siguranta, in urma unui soc se fisureaza dar nu se sparge;
Geamuri Termopan Reflexive– determina luminozitatea, gradul de reflexie si proprietatile de control solar ale geamului (diminueaza efectul de sera), precum si culoarea;
Geamuri Termopan LowE– este un geam clar ce impiedica patrunderea radiatiilor de unda mare (caldura) prin joasa emisivitate.

La randul sau si tamplaria este de mai multe tipuri: aluminiu, pvc, lemn stratificat. Aceasta poate veni la comanda pe mai multe culori dar asta inseamna si un pret mai ridicat, in unele cazuri alegerea unei alte culori in afara de alb poate sa va coste pna la 30% in plus din pretul unei rame de culoare alba. Cele mai recomandate si mai cautate sunt termopanele din pvc deoarece ofera un raport bun calitate pret.

Recent Posts
Contact Us

Start typing and press Enter to search