Rolete Pentru Ferestre Termopan in Moldova – Tapparelle

Rolete pentru Ferestre Termopan – Tapparelle

Taparrelle (taparele) din italiana nu e altceva decit Rolete sau Rulouri Metalice.
Rolete pentru Ferestre Termopan, Usi tip Rulou sunt o solutie foarte eficienta si practica atit pentru casa cit si pentru spatiile sau cladirile comerciale si industriale.
Modurile de operare rolete metalice includ variante manuale (Rolete Mecanice Tapparelle manutenzione), electice (Rolete Electrice – tapparelle elettriche) si cu telecomanda cu sistem de blocare automat (Rolete Automate – Tapparelle Automatice).
Rolete pentru ferestre și usile de garaj reprezinta in general sisteme simple, sigure, de protectie cu o utilizare fara zgomot.
Sunt disponibile toate tipurile de stil sau culori pentru Rolete pentru Ferestre Termopan, cu profil plin sau perforat, izolat sau neizolat, tip rulou sau tip sectionat etc.
Rolete Metalice se folosesc de-asemenea pentru a proteja accesul in magazine, vitrine sau depozite, precum ar fi cele din magazine, supermarket-uri,mall-uri sau chioscurile de pe marginea strazilor.
Iata principalele avantaje pe care le detin Rolete Automate:
– izolare termica eficienta
– izolare fonica superioara
– rezistenta mecanica superioara
– se pot realiza pe suprafete mai mari de 10 mp
Accesati galeria noastra foto taparele si cu siguranta veti gasi in gama noastra de Rolete Porti Automate solutia pe care o cautati pentru locuinta sau magazinul dvs.
Recent Posts
Contact Us

Start typing and press Enter to search