Rolete pentru magazine

Rolete pentru magazine

 Vitrinele sunt întotdeauna expuse la diverse influențe externe. Acestea pot fi condiții meteorologice nefavorabile sau pagube rău-intenționate. În orice caz, magazinul are întotdeauna un produs valoros, care trebuie protejat. Trebuie să aveți grijă nu numai de intrare, ci și de ferestre, deoarece în timpul nopții ele des sunt atacați. În acest scop, producătorii au venit cu multe propuneri pentru protecție, cum ar fi grile de fier sau marchize (împotriva ploilor).

De ce este necesar să instalați rolete?

 Știm cu toții că grilele pot fi ușor deteriorate sau tăiate, iar marchizele nu vă salvează de la nimic, decât influențelor meteorologice. Ce să faceți în acest caz, să nu mai puneți vitrina? Bineînțeles că nu! În acest scop, au fost inventate rolete care îndeplinesc toate funcțiile necesare. Dar merită să ne gândim că rolete pot diferi și sunt fabricate din materiale diferite. Ce fel de rolete să alegeți pentru vitrine, vă vom spune astăzi. La alegerea roletelor pentru magazine, este necesar să se ia în considerare o listă de criterii.

Avantajele roletelor pentru magazine

1.Roletele ar trebui să fie alese din profil de aluminiu, deoarece este un material mai fiabil și durabil. Grosimea trebuie să fie aleasă individual, dar totul este suficient de simplu – cu cât materialul este mai gros, cu atât este mai puternic.

2. Pentru magazine opțiunea ideală va fi rolete din profile extrudate, deoarece sunt foarte greu de atacat. Cea mai bună combinație va fi folosirea lor împreună cu anvelopelor armate, care sunt concepute pentru a proteja împotriva penetrării nedorite.

3.Profilul trebuie acoperit cu un lac de protecție, care împiedică zgârierea etc.

4. Obturatoarele trebuie să fie protejate împotriva coroziunii, care se poate forma de la umiditate ridicată.

Mecanismul de deschidere

În ceea ce privește mecanismul de deschidere, rolete sunt împărțite în mod: manual și automat.

Prima opțiune este mai bine de utilizat dacă magazinul este mic, nu există atât de multe ferestre în el și dimensiunea lor este mică, deoarece pentru a le deschide manual nu necesită să depuneți mult efort. A doua opțiune este potrivită pentru magazinele cu vitrine mari. Acest lucru va ușura munca personalului și va grăbi timpul de deschidere. Principalul avantaj este că acestea pot fi deschise automat în același timp. De asemenea, este posibil să se instaleze un senzor, adică un temporizator pentru o anumită perioadă de timp, iar panoul însăși va fi asamblat în cutie la ora stabilită.

Securitatea maximă

Nu uitați că hoții cu experiență pot depăși orice obstacol. Pentru a evita acest lucru, cea mai bună opțiune este setarea alarmei. De asemenea, puteți seta alarmele cu funcția de apel a poliției, ceea ce va oferi un nivel de securitate și mai ridicat pentru magazinul dvs. Senzorii de alarmă percep mișcări neobișnuite care încearcă să deschidă roletele și imediat produc un sunet. Ele pot sperie și cu un singur sunet, astfel încât să nu vă mai faceți griji cu privire la siguranța bunurilor!

Înainte de a procura astfel de rolete, vă sfătuim să contactați specialiștii care vă vor ajuta să faceți o alegere corectă în direcția confortului și siguranței!

Materiale adiționale pentru rolete 

Ferestre termopan

Usi PVC

Porți pentru garaj

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

Start typing and press Enter to search