Rolete pentru încăperi mari

roleti11

Rolete pentru încăperi mari

     Roletele  sunt o modalitate excelentă de a proteja spațiul de hacking, vandalism și orice anomalie naturală. De asemenea, panoul vă va oferi un nivel bun de izolare fonică și izolare termică. Ele sunt ușor de instalat, mai ales dacă deschiderea ferestrei este mică sau standartă. Dar dacă deschiderea este mare? Și unde puteți găsi un panou de această dimensiune?

Material pentru rolete

     În acest scop, marchizele sau reflexele sunt ideale. Criteriul principal în selecție este materialul. În acest scop, sunt adecvate doar roletele  din PVC sau textil. Acest lucru este mai logic, deoarece lățimea textilului poate fi nelimitată. Un alt criteriu este materialul din care este facricată cutia și alte mecanisme auxiliare. Acestea ar trebui să fie făcute din materiale puternice. În acest scop, aluminiu se potrivește cel mai bine. Dar să nu folosiți aluminiu ca panoul. Deoarece el se va încălzi dacă deschiderea este pe partea însorită.

 De asemenea, principalul dezavantaj este că aluminiul este un material foarte greu, care poate duce la ruperea tuturor denselor, sau chiar mai rău – poate cădea pe cineva. Singurul dezavantaj al acestor rolete  este că, dacă sunt disponibile, nu aveți posibilitatea de a deschide complet ferestrele, dar acest minus nu este semnificativ.

 În plus față de materialul din care se produc panourile, roletele  textile au și alte diferențe, și anume structura și construcția lor. Ce fel de rolete sunt potrivite pentru fereastra dvs? Pentru ferestre de mansardă, rolete  de resort sau mini-casetele sunt perfecte. Roletele textile sunt antistatice, rezistente la arsuri. Perdelele convenționale își pierd culoarea din cauza arderii la soare, astfel încât producătorii de rolete  au luat în considerare această problemă și le-au   făcut mai siguri în utilizare.

Rolete din PVC

    La fel, ca meterial poate fi folosit PVC. După cum știm deja, structura roletelor  din PVC este alcătuită din două foi de panou, între care există un material, de obicei o vată minerală sau spumă de montaj (cea mai economică opțiune). Atunci când alegeți roletele  din PVC, trebuie să aveți grijă nu de panouri, ci de ceea ce se află între foi. Nu alegeți un material greu, rezultatul fiind identic cu cel al foiilor de aluminiu.

    Atunci când faceți alegerea, este necesar să luați în considerare unele nuanțe. În primul rând, trebuie să fiți ghidați de climatul în care locuiți. Dacă afară este întotdeauna cald – alegeți rolete  de textilul întunecate, materialul trebuie să o densitate înaltă, deoarece astfel razele solare nu vor pătrunde în cameră. În acest caz să nu alegeți panouri din PVC, deoarece acestea se pot topi, indiferent de modul în care le protejați.

    În același mod, puteți alege rolete  pentru timpul de iarnă. Totul funcționează la fel, textilul nu vă va protejează de temperaturi scăzute, iar PVC se va descurca perfect cu aceasta sarcină dacă alegeți conținutul panoului potrivit.

    Înainte de a procura rolete, luați în considerare toate criteriile de mai sus și veți reuși să găsiți cu ușurință opțiunea potrivită.

Materiale adiționale pe care le puteți folosi împreună cu rolete pentru încăperi mari

Rolete de garaj

Mecanizme automate

Jaluzele

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

Start typing and press Enter to search