Rolete Exterioare pentru Ferestre Usi Pvc

Rolete Exterioare acum nu mai sunt o inovatie pe piata Republicii – e o necesitate pentru pretectia locuintei, oficiului sa a unui spatiu comercial. Avantajul cel mai important al lor consta in asigurarea protectiei atit de razele UV cit si de timpul nefavorabil de afara, plus la aceasta, casa va fi ascunsa de priviri straini si de oaspetii nedoriti. Asortimentul larg de tipuri si culori va lasa placut surprinsi.

Rolete Automate pentru Usi Ferestre Termopan pot fi:

1) Mecanice

2) Automate

Roletale Mecanice functioneaza pe baza unui fir cu ajutor caruia roleta poate fi ridicata sau coborita. In dependenta de greutatea totala Rolete Mecanice Exterioare pentru Fereastre Usi Pvc ele pot functiona atit cu ajutorul firului cit si pe baza de manivela/mignom sau arc.

Roletele Automate se efectuiaza pe baza de motor care se foloseste cu telecomanda sau un buton/intrerupator. Rolete se aleg in conformitate cu dorintele dvs., dar e foarte important ca un inginer profesionist sa va dea o solutie corecta din punct de vedere tecnic – in rezultat dvs. veti obtine un produs care va va bucura multi ani .

Recent Posts
Contact Us

Start typing and press Enter to search