Преимущества

 • Защита от взлома
 • Защита от посторонних глаз
 • Защита от солнца и непогоды
 • Защита от пыли и шума
 • Пожарня безопасность
 • Элемент декора

TIPURI DE ROLETE

Rolete md Preturi Rolete pentru Ferestre sau Rolete pentru Garaj Automate/Mecanice Moldova, Chisinau oferă posibilitatea de alegere a luminiozității în trepte, iar multiple variante de activare garantează ușurință în utilizare. Rulouri Exteriorare de Garaj sau pe Ferestre pot fi montate atât deasupra Ferestrelor Termopan, ajungând după montare să facă corp comun cu aceasta, cât și pe profilul acesteia, în dependență de spațiul disponibil și dorințele clientului. De asemenea, caseta de rulouri de la Rolete.md poate fi montată chiar și deasupra unei Ferestre Termopan, construite din aluminiu sau lemn stratificat. Castelele noastre de rulouri sunt izolate termic, astfel evitând riscul apariției mucegaiului în zona superioară a ferestrei.

PRIMII 10 CLIENȚI PRIMESC

10% REDUCERE

Primii 10 clienți care ne sună primesc 10% reducere la toate mărfurile noastre.

GARANȚIA NOASTRĂ

8 CULORI

MATERIALE
ECOLOGICE

CALITATE
EUROPEANĂ

AVANTAJELE PRODUSELOR

PROTECȚIE ANTIEFRACȚIE

Siguranța și securitatea cotedge-ului, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stăpânului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor și vandalismului.

PROTECȚIE SOLARĂ

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil, precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoareale împotriva decolorării.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA OCHILOR CURIOȘI

Roletele pentru Ferestre asigură intimitatea locuinței Dumneavoastră. Instalând rolete veți asigura nu doar securitatea locuinței, dar și intimitatea familiei Dumneavoastră pe toată lungimea zilei, scăpând astfel de privirile curioase ale vecinilor.

ECONOMISIREA ENERGIEI

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un ”termos”. Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturii și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

ELEMENT DE DECOR

Gama largă de culori, folosite în vopsirea rulourilor, permite utilizarea lor ca un element de decor în design-ul fațadelor. Ele pot fi combinate cu design-ul fațadelor clădirilor sau dimpotrivă – să iasă în evidență, creând un design atrăgător și plăcut.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA TIMPULUI NEFAVORABIL

Rulourile reprezintă cea mai bună protecție pentru ușile din sticlă și pentru ferestre împotriva grindinei, ploii, vântului și timpului nefavorabil. Crengi rupte, gunoi, pietre sau bucăți de metal ridicate de un vânt puternic – nu provoacă daune ușilor și ferestrelor Dumneavoastră.
.

PROTECȚIE ANTIZGOMOT

Utilizarea profilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

SECURITATE LA INCENDIU

Rulourile antiincendiu/antifoc sunt realizate din materiale rezintente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu, acestea împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite

VARIANTE DE MONTARE A ROLETELOR

Montare pe suprafață cu orientarea conductei spre exterior

Montare ascunsă a conductei

Montare integrată a conductei cu orientare spre exterior

Montare integrată a conductei cu orientare spre interior

Galeria

 • Rolete Pentru Magazine Moldova Chisinau.
 • Rolete Pentru Ferestre
 • Rolete Ferestre in Chisinau Preturi.
 • Ролеты на Окна Кишинев
 • Rolete Pentru Garaj MD Preturi.

Gama de culori

01 ALB

04 ARGENTIU

03 CAFENIU

11 BEJ

17 STEJAR AURIU

24 ANTRACIT

25 NUC

49 VIȘINIU

Cum comand Rolete Ferestre, Rolete Terase sau Rolete Garaj?

Pentru a beneficia de avantajele Roletelor Exterioare – urmați 3 pași:

 • Pasul 1

  Contactați-ne pentru a vă face o ofertă în funcție de dimensiunile rulourilor Dumneavoastră.

 • Pasul 2

  Consultantul nostru vă va face o vizita, va face măsurările finale și va semna contractul cu Dumneavoastră.

 • Pasul 3

  Venim și montăm rolete ferestre, rolete garaj și rolete de protecție în cel mai scurt timp posibil.

Despre Noi ROLETE.MD

Avem cea mai mare experiență pe piața Moldovei!

DE CE ROLETE?
DE CE ROLETE?
Roletele Exterioare, pentru Ferestre, Uși și Roletele pentru Garaj sunt din ce în ce mai cunoscute în zilele noastre, atât în locuințele personale, cât și la birouri. Ele sunt foarte ușor de întreținut, iar prețul lor este cu mult mai scăzut față de alte metode de decorare interioară.
CINE SUNTEM
CINE SUNTEM
Compania noastră activează în domeniul construcțiilor de mai mult timp, oferindu-vă soluții complete pentru fiecare construcție. Noi propunem Rolete pentru garaj, Rolete pentru geamuri și uși, Rolete Terase, Rolete Balcoane și multe alte tipuri.
FILIALELE NOASTRE
FILIALELE NOASTRE
Ne găsiți la Chisinău, Strășeni, Bălți, Ungheni, Călarași, Ialoveni, Criuleni, Orhei, Anenii-Noi, Rezina, Șoldănești, Rîbnița, Dubăsari, Cimișlia, Hîncești.

Totul Despre Rolete Ferestre- Rolete Garaj

Cele mai populare articole

Video

022-667-707

or. Chișinău, str. Tighina 65, Of. 209

rolete.md@gmail.com

Contact Us

Start typing and press Enter to search