Jaluze – Rolete MD

Jaluze Verticale

Sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese. Latimea benzi textile este de 127 mm, iar sina de culisare este din aluminiu. Garantia pentru jaluzele verticale din matarial in Moldova este de 24 luni integral.

JALUZE ORIZONTALE

Jaluzele orizontale pentru ferestre pot avea diferite grosimi ale lamelei si diferite tipuri de actionari, aceste storuri putand satisface cele mai diversificate gusturi.

Un avantaj practic adus de jaluzele orizontale fata de alte metode de decorare a ferestrelor consta în simplitatea întretinerii si a curatarii acestora. In plus, varietatea optiunilor de modele si nuante asigura adaptarea la cerintele si arhitectura interiorului dumneavoastra.

JALUZE BAMBUC

Executam la comanda jaluzele orizontale, storuri, rulouri de bambuc, cu latime maxima de 2,4-m si lungime de 15-m, cu diverse tipuri de mecanisme de ridicare la pretul de numai 58.35-mp. Puteti alege din 8 tipuri de materiale. Imaginea materiilor prime se afla in dreapta paginii, iar in josul imaginii codul materialului si latimea maxima ce se poate obtine.

RULOURI INTERIOARE

Rulouri interioare pentru ferestre – O idee simpla dar care are un efect uimitor datorita variatei palete de materiale, culori si diferitele tipuri de manevrare pe care le puteti alege.

Aceste materiale pot fi de tip semitransparente sau opace integral. Sunt recomandate pentru incaperi avand un design interior simplu si elegant.

Galerie

 • rulonnie-stori-2
  rulonnie-stori-2
 • rulonnie-stori-6
  rulonnie-stori-6
 • rulonnie-stori-9
  rulonnie-stori-9
 • rulonnie-stori-11
  rulonnie-stori-11
 • jaluzi-babuc-11
  jaluzi-babuc-11
 • jaluzi-babuc-10
  jaluzi-babuc-10
 • jaluzi-babuc-7
  jaluzi-babuc-7
 • jaluzi-gorizontalnie-10
  jaluzi-gorizontalnie-10
 • jaluzi-verticalnie-2
  jaluzi-verticalnie-2
 • jaluzi-verticalnie-11
  jaluzi-verticalnie-11
 • jaluzi-verticalnie-12
  jaluzi-verticalnie-12
 • jaluzi-gorizontalnie-6-3jpg
  jaluzi-gorizontalnie-6-3jpg

Gama de culori

01

01 ALB

02

04 ARGENTIU

03

03 CAFENIU

04

11 BEJ

05

17 STEJAR AURIU

06

24 ANTRACIT

07

25 NUC

08

49 VIȘINIU

rolettti

PRIMII 10 CLIENȚI PRIMESC

10% REDUCERE

Primii 10 clienți care ne sună primesc 10% reducere

la toate mărfurile noastre.

Despre Noi ROLETE.MD

Avem cea mai mare experiență pe piața Moldovei!

DE CE ROLETE?
DE CE ROLETE?
Roletele Exterioare, pentru Ferestre, Uși și Roletele pentru Garaj sunt din ce în ce mai cunoscute în zilele noastre, atât în locuințele personale, cât și la birouri. Ele sunt foarte ușor de întreținut, iar prețul lor este cu mult mai scăzut față de alte metode de decorare interioară.
CINE SUNTEM
CINE SUNTEM
Compania noastră activează în domeniul construcțiilor de mai mult timp, oferindu-vă soluții complete pentru fiecare construcție. Noi propunem Rolete pentru garaj, Rolete pentru geamuri și uși, Rolete Terase, Rolete Balcoane și multe alte tipuri.
FILIALELE NOASTRE
FILIALELE NOASTRE
Ne găsiți la Chisinău, Strășeni, Bălți, Ungheni, Călarași, Ialoveni, Criuleni, Orhei, Anenii-Noi, Rezina, Șoldănești, Rîbnița, Dubăsari, Cimișlia, Hîncești.

Cele mai populare articole

Contact Us

Start typing and press Enter to search