ROLETE PENTRU ÎNCĂPERI MARI

ROLETE PENTRU ÎNCĂPERI MARI


   Roletele sunt o modalitate excelentă de a proteja spațiul de hacking, vandalism și orice anomalie naturală. De asemenea, panoul vă va oferi un nivel bun de izolare fonică și izolare termică. Ele sunt ușor de instalat, mai ales dacă deschiderea ferestrei este mică sau standartă. Dar dacă deschiderea este mare? Și unde puteți găsi un panou de această dimensiune?


MATERIAL PENTRU ROLETE

   În acest scop, marchizele sau reflexele sunt ideale. Criteriul principal în selecție este materialul. În acest scop, sunt adecvate doar roletele din PVC sau textil. Acest lucru este mai logic, deoarece lățimea textilului poate fi nelimitată. Un alt criteriu este materialul din care este facricată cutia și alte mecanisme auxiliare. Acestea ar trebui să fie făcute din materiale puternice. În acest scop, aluminiu se potrivește cel mai bine. Dar să nu folosiți aluminiu ca panoul. Deoarece el se va încălzi dacă deschiderea este pe partea însorită.

 De asemenea, principalul dezavantaj este că aluminiul este un material foarte greu, care poate duce la ruperea tuturor denselor, sau chiar mai rău – poate cădea pe cineva. Singurul dezavantaj al acestor rolete este că, dacă sunt disponibile, nu aveți posibilitatea de a deschide complet ferestrele, dar acest minus nu este semnificativ.

 În plus față de materialul din care se produc panourile, roletele textile au și alte diferențe, și anume structura și construcția lor. Ce fel de rolete sunt potrivite pentru fereastra dvs? Pentru ferestre de mansardă, rolete de resort sau mini-casetele sunt perfecte. Roletele textile sunt antistatice, rezistente la arsuri. Perdelele convenționale își pierd culoarea din cauza arderii la soare, astfel încât producătorii de rolete au luat în considerare această problemă și le-au  făcut mai siguri în utilizare.


ROLETE DIN PVC

  La fel, ca meterial poate fi folosit PVC. După cum știm deja, structura roletelor din PVC este alcătuită din două foi de panou, între care există un material, de obicei o vată minerală sau spumă de montaj (cea mai economică opțiune). Atunci când alegeți roletele din PVC, trebuie să aveți grijă nu de panouri, ci de ceea ce se află între foi. Nu alegeți un material greu, rezultatul fiind identic cu cel al foiilor de aluminiu.

  Atunci când faceți alegerea, este necesar să luați în considerare unele nuanțe. În primul rând, trebuie să fiți ghidați de climatul în care locuiți. Dacă afară este întotdeauna cald – alegeți rolete de textilul întunecate, materialul trebuie să o densitate înaltă, deoarece astfel razele solare nu vor pătrunde în cameră. În acest caz să nu alegeți panouri din PVC, deoarece acestea se pot topi, indiferent de modul în care le protejați.

   În același mod, puteți alege rolete pentru timpul de iarnă. Totul funcționează la fel, textilul nu vă va protejează de temperaturi scăzute, iar PVC se va descurca perfect cu aceasta sarcină dacă alegeți conținutul panoului potrivit.

  Înainte de a procura rolete, luați în considerare toate criteriile de mai sus și veți reuși să găsiți cu ușurință opțiunea potrivită.


MATERIALE ADIȚIONALE PE CARE LE PUTEȚI FOLOSI ÎMPREUNĂ CU ROLETE PENTRU ÎNCĂPERI MARI


Rolete de garaj

Mecanizme automate

Jaluzele

Completează cererea și primiți Apel

Comanda rolete, Porti, Ferestre, Usi pentru Siguranță și Confort

Apel Rolete MD

Avantajele noastre

benefits

Protecție Antiefracție

Siguranta și securitatea casei, biroului și magazinului reprezintă obiectivul principal al sistemelor de Rolete. În lipsa stapanului, roletele sunt o soluție eficientă de protecție a bunurilor imobile împotriva efracțiunilor si vandalismului.

benefits

Economisirea Energiei

Fluxul de aer care se formează între rulourile și ferestrele, se manifestă precum un «termos». Acest lucru îmbunătățește controlul asupra temperaturi și reduce consumul de energie electrică pentru menținerea temperaturii favorabile în cameră.

benefits

Protecție Solară

În zile însorite și îndeosebi fierbinți de vară rulourile creează un climat răcoros, plăcut și confortabil ,precum și protejează perdelele, tapetele, mobila și covoarele împotriva decolorării.

benefits

Protecție Antizgomot

Utilizarea pofilelor cu umplutură de spumă permit reducerea nivelului de zgomot ambiental (din stradă) și crearea celor mai favorabile condiții pentru muncă și odihnă.

benefits

Rolete Antifoc

Rulourile antiincediu/antifoc sunt realizate din materiale rezistente la căldură înaltă și sunt conectate la alarma de incendiu. În caz de incendiu acesta împiedică în mod eficient răspândirea focului și pot fi folosite.

slider-marker

Comandă Rolete Exterioare în Rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs Rolete MD în Rate la 0%

Completează cererea
Credit

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a Roletelor începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Masurare ferestre Rolete MD